Frízföld blog

Minden, ami fríz... Érdekességek, hírek Hollandia északi részéről.

Friss topikok

Statisztika

2012.08.03. 15:32 Eino81

Újabb olimpiai bejegyzés

Az elmúlt napokban a fríz sportolók tovább "meneteltek" a döntőik felé, volt aki befejezte már, de egy vagy két érem még várható tőlük.

Maarit Bouwmeester nagyon jól áll a Laser-osztályú vitorlázásban, hat futam után az első helyen áll, tőle mindenképp érem várható. Pieter-Jan Postma a Finn-osztályban, kilenc futam után, a negyedik helyen áll, még nincs veszve semmi nála (mivel a tegnapi futamot meg is nyerte).

A fríz média végre frízként kezelt eddig csak gyanított, két fríz családnevű olimpikont, Wim Stroetingát és Jenning Huizengát, mindketten kerékpárosok, velük együtt a fríz delegáció tíz fősre bővült. Eddig ez a legnagyobb. Lieuwe Westra tegnap a 11. helyen futott be a gyorsasági kerékpáros versenyen. Wim és Jenning a nyolcadik helyen kvalifikálta magát a kerékpáros csapatban.

Céline van Gerner tornász a döntőben a 12. helyen végzett végül, így is tisztesen helyt állt.

Richard Schuil tovább menetel társával a strandröplabdában. Az E csoportban a 2. helyen kvalifikálták magukat.

Epke Zonderland tornász döntője augusztus 7-én lesz... Izgulunk, mert az első hellyel jutott be...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fryslan.blog.hu/api/trackback/id/tr274694163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása