Frízföld blog

Minden, ami fríz... Érdekességek, hírek Hollandia északi részéről.

Friss topikok

Statisztika

2012.07.30. 11:57 Eino81

London 2012 - Második napi fríz események

Tegnap is eseményteli nap várt a fríz olimpikonokra. A nyolcasevező tagja, Sjoerd Hamburger bejutott a döntőbe, miután két napja csak a harmadik helyen futottak be a holland hajóval. A döntő holnap lesz. Céline van Gerner tornász a 19. helyen kvalifikálta magát, Pieter-Jan Postma vitorlás a hatod helyen áll két futam után, Richard Schuilék pedig 2-1-re nyertek a venezuelai páros ellen strandröplabdában, ezzel az E-csoport második helyén állnak. Augusztus 2-án játszanak a német csapat ellen.

Délután tudtam meg, hogy van még egy fríz induló, a vitorlázásban, a nőknél az éremesélyes Marit Bouwmeester. Eddig a harmadik helyen áll. Vele együtt már nyolc fríz sportoló van jelen Londonban.

marit bouwmeester.jpgMarit Bouwmeester

Szólj hozzá!

Címkék: sport


A bejegyzés trackback címe:

https://fryslan.blog.hu/api/trackback/id/tr754686368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása